Faciliteiten

Ontspan in je eigen wellness vakantiehuisje in de sauna of Jacuzzi. Geniet van een heerlijk boerenontbijt en stijg naast jouw vakantiehuis op in een luchtballon. Er is altijd wel iets te beleven bij jouw Jacuzzihuisje! Bekijk hier al onze faciliteiten en arrangementen.

Koeknuffelarrangement

Koeknuffelarrangement

Kom jij knuffelen met onze lieve koeien? Voor jong en oud is het echt een unieke ervaring. Uiteraard krijg je bij de start een kopje koffie en iets lekkers!

Huifkartocht vanaf het huisje

Huifkartocht vanaf het huisje

Met paard en wagen word je opgehaald bij jouw huisje. Verken de omliggende natuurgebieden en rij langs kasteel Slangenburg. Het is echt een aanrader! Neem voor meer informatie contact met ons op!

Oppasservice

Oppasservice

Romantisch met z'n tweetjes op pad tijdens de vakantie? Regel dan een oppas voor de kids! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Ballonvaren

Ballonvaren

Stap in het weiland voor jouw vakantiehuis in de luchtballon en verken de omgeving vanaf boven.

Kano- en steptochten

Kano- en steptochten

Maak een leuke kano- of steptocht tijdens jouw verblijf. Peddel over de Oude IJssel terwijl je geniet van een avondzonnetje of kies voor een steptocht door de stad. Je kunt dit zelfs combineren. Neem contact op voor meer informatie!

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Op loopafstand kun je gemakkelijk (elektrische) fietsen huren op de natuur te verkennen. Huur een fiets en ga op pad!

Voor de hele kleintjes

Voor de hele kleintjes

Natuurlijk hebben we voor de hele kleine vakantiegangers ook genoeg te beleven. Het hele erf is omheind, dus ze kunnen lekker spelen.