Huisje huren Achterhoek

Een huisje huren in Achterhoek? Wilt u binnenkort even een weekend, week of midweek weg? Heerlijk! Dan is het wel zo fijn als je een vakantiehuis hebt die helemaal voldoet aan uw wensen. Bij ons, Weidebosch, kunt u terecht voor een huisje in de Achterhoek. Deze kunt u huren voor bijvoorbeeld een week! Onze vakantiehuizen bevinden zich echt in de natuur. U bevindt zich tussen de weilanden en u heeft hierdoor dus altijd een prachtig uitzicht. Wilt u even ontspannen? Dan gaat u heerlijk in de buiten jacuzzi. Af en toe ziet u dan een schaapje voorbij lopen; hoe leuk is dat?! Alles is geheel privé. Vanuit uw eigen terras kunt u namelijk de jacuzzi in. Ook kunt u in de sauna. Wilt u er toch even op uit? Ook dat is uiteraard mogelijk. In onze omgeving is genoeg te zien en te beleven.

Over Weidebosch

Weidebosch is hét adres voor een heerlijke vakantie in de natuur. We hebben verschillende vakantiehuizen, namelijk Korenbloem, Klaproos, Lavendel en Jasmijn. Al deze vakantiehuizen hebben een jacuzzi, behalve het huisje genaamd Korenbloem. Weidebosch kunt u ook wel omschrijven als landelijk, sfeervol, wellness en compleet. Daar kunt u echt altijd op vertrouwen.

Over onze voordelen

Extra leuk is om eens een kijkje te komen nemen bij onze boerderij. We vinden het ook erg leuk om onze gasten een rondleiding te geven en meer te vertellen over bijvoorbeeld onze melkkoeien. Een dagje erop uit? Ook dat kan! Wandel of fiets naar het dorpje Zelhem of ontdek de vele andere omliggende dorpen. U bent er bij ons in ieder geval altijd van verzekerd dat we u kwaliteit leveren. Daarnaast staan de volgende voordelen zeker centraal:

  • Kindvriendelijke vakantiehuizen en omgeving;
  • Voor jong en oud;
  • Volop fiets- en wandelroutes;
  • Genieten van het boerenleven;
  • Een leuke binnenplaats met allerlei activiteiten;
  • Gratis Wi-Fi.

De vakantiehuizen zijn vrij gelegen en hierdoor heeft u alle ruimte om u heen. Daarnaast is het dichtbij onze boerderij en bevindt u zich tussen de weilanden, waar schapen, pony’s en koeien grazen. Eigenlijk vindt u alles wat u nodig heeft tijdens een vakantie!

Reserveer nu!

Een huisje huren in Achterhoek? Ook al is het maar een weekendje, u kunt bij ons terecht. Reserveer direct bij ons, zodat u verzekerd bent van een vakantie bij Weidebosch. Wit u reserveren of heeft u nog vragen? Voor beide kunt u even contact met ons opnemen, want dan kunnen we het met u regelen en/of uw vragen beantwoorden.