Huisje huren Zutphen

Wil je een huisje huren bij Zutphen? Zoek niet verder! Op slechts 25 minuten rijden van deze gezellige plaats vind je Jacuzzihuisjes Weidebosch. Ontsnap aan de drukte en huur bij ons een huisje met jacuzzi en sauna. Vergeleken met de drukte van de Randstad is het bij ons één en al rust en ontspanning. In de weilanden van de Achterhoek kom je helemaal tot rust.

Huisje huren bij Zutphen met wellnessfaciliteiten?

Wil je onthaasten van alle dagelijkse drukte? Een huisje huren bij Zutphen bij Jacuzzihuisjes biedt dan uitkomst. Bij elk huisje vind je een echte jacuzzi die je weer heerlijk tot rust laat komen. Bij Jacuzzihuisjes Weidbosch vind je vier huisjes die voldoen aan aan jouw verwachtingen. Je kan kiezen uit de volgende vakantiehuizen in de Achterhoek:

  • Klaproos
  • Korenbloem
  • Jasmijn
  • Lavendel

Elk huisje is geschikt voor 6 personen en voorzien van allemaal wellnessfaciliteiten. Naast een buitenjacuzzi heb je namelijk de beschikking over een duo stoomdouchecabine, Duo-whirlpool, Finse sauna en een inloopdouche. Daarnaast geniet je in de woonkamer en keuken van vloerverwarming. Op het terras kom je ook helemaal tot rust in jouw eigen veranda met heerlijke loungeset en hangmat. Uiteraard vind je hier ook de jacuzzi.

Ontdek Zutphen - Slechts een half uurtje rijden

Slechts 30 minuten rijden vanaf jouw huisje en dan ben je al in Hanzestad Zutphen. Wanneer je een huisje gaat huren bij Zutphen kan een bezoek aan deze stad natuurlijk niet ontbreken. Wanneer je door de stadspoorten loopt sta je namelijk in een compleet andere wereld. Historische panden, groene hofjes (ook in het centrum!) en schitterende en kleurrijke steegjes, je vindt het allemaal in Zutphen. Maar wat voor activiteiten zijn er te doen in Zutphen? Geen zorgen, want er zijn genoeg dingen te doen voor zowel jong als oud.

Maak een rondvaart op de fluisterboot

De meest bijzondere plekjes van Zutphen ontdek je natuurlijk vanaf het water. In een uur tijd brengt de fluisteraar (schipper) je langs de meeste bijzondere plekken van Zutphen. Uiteraard vertellen ze je ook alles over de stad tijdens deze leuke boottocht.

Bezoek het Stedelijk Museum Zutphen

Tijdens een bezoek aan het Stedelijk Museum Zutphen ontdek je het verhaal van Zutphen. Van de Hanzetijd tot de Tachtigjarige Oorlog, je komt alles te weten wanneer je dit museum bezoekt. Naast een stuk geschiedenis ontdek je tijdens je bezoek ook verschillende kunststukken. Een bezoek aan het Stedelijk Museum Zutphen is zeker de moeite waard als je van een educatieve activiteit houdt tijdens de vakantie.

Schatzoeken met Jan en Jutte - Speciaal voor de kinderen

Laat de kinderen ook Zutphen ontdekken. Schatzoeken met Jan en Jutte is een stadswandeling speciaal ontwikkeld voor de kids. Aan de hand van leuke vragen ontdekken zij ook alles over Zutphen. Deze stadswandeling is verkrijgbaar via de VVV van Zutphen.