Huisje met hottub Veluwe

Even helemaal tot rust komen in een huisje met hottub bij de Veluwe, hoe lekker is dat? Bij Jacuzzihuisjes Weidebosch in Zelhem hebben wij vier prachtige vakantiehuizen voor je klaarstaan. In de Achterhoek, maar op kleine afstand van de Veluwe, ontsnapt u aan de drukte van de grote stad. Ontdek de leukste dorpen en steden dichtbij jouw vakantiehuis. Ook vind je genoeg ontspanning bij jouw vakantiehuis met onder andere een buitenjacuzzi bij elk huis!

Jouw wellness beleving in ons huisje met hottub bij de Veluwe

Een vakantie bij Jacuzzihuisjes is een eigen, unieke wellness beleving bij de Veluwe in in de Achterhoek. Leg jezelf in de watten tijdens jouw verblijf in een huisje met hottub bij de Veluwe. De hottub kan het hele jaar door gebruikt worden en het water kan je verwarmen tot maximaal 40 graden. Dankzij de hydromassage stralen zal je hele lichaam, rug en schouders ontspannen voelen. Daarnaast staat de hottbub geheel privé in de tuin van jouw vakantiehuis. In de ochtend geniet je van de opkomende zon, terwijl je in de avond de prachtige sterrenhemel kan aanschouwen.

Onze hottub is goed voor je gezondheid

Wist je dat badderen in een jacuzzi goed is voor je bloedsomloop. Ook werkt ontspannen in een jacuzzi stressverlagend en ontspannend. Hierdoor nemen kleine lichamelijke klachten ook af en zal je een stuk beter slapen.