Huisje met jacuzzi

Ben je toe aan volledige rust en ontspanning? Sta je de hele week "aan" in de Randstad? Kom naar de Achterhoek en huur een huisje met jacuzzi. Bij Jacuzzihuisjes Weidebosch in Zelhem staan 4 prachtige vakantiehuizen. Gelegen in een rustige omgeving vind je de ontspanning die je nodig hebt. Daarnaast hebben we bij Jacuzzihuisjes meerdere arrangementen die jouw verblijf in de Achterhoek compleet maken. Lees snel verder!

Of boek alvast jouw verblijf

Luxe huisje met jacuzzi- Precies wat jij nodig hebt

Bij Jacuzzihuisjes Weidebosch hebben we jouw perfecte huisje met jacuzzi. Kies uit 4 verschillende huisjes, allemaal geschikt voor maximaal 6 personen. Je kan kiezen uit de volgende vakantiehuizen:

Een huisje met jacuzzi brengt nog veel meer ontspanning en gemak met zich mee dan enkel de jacuzzi. Zo geniet je in de vakantiehuizen van onder andere:

  • 3 slaapkamers
  • Badkamer met Duo-whirlpool, ruime inloopdouche en sauna
  • Badkamer met stoomdouchecabine
  • Ruime woonkamer met vloerverwarming (ook in de keuken!)
  • Een ruim terras met, uiteraard, een jacuzzi en een tuinset

Boek eenvoudig via onze website

Huisje met jacuzzi

Speciale arrangementen bij jouw vakantiehuis met sauna en jacuzzi

Bij Jacuzzihuisjes hebben we ontzettend leuke arrangementen die jouw verblijf in een vakantiehuis met sauna en jacuzzi helemaal afmaken. Beleef typisch Achterhoekse uitjes die leuk zijn voor jong en oud. Speciaal voor jou organiseren wij onder andere:

  • Koeknuffelen
  • Boerenontbijt
  • Ballonvaren - Stijg op bij jouw huisje met jacuzzi!
  • Huifkartocht -Verken de omliggende natuurgebieden

Bekijk alle arrangementen

Ontdek wat er te beleven is in de Achterhoek

In de Achterhoek zijn diverse uitjes te vinden die voor zowel jong als oud ontzettend leuk zijn! Zo biedt Klimbos Ruurlo een avontuurlijke ervaring hoog in de bomen, met uitdagende klimroutes voor verschillende niveaus. Voor liefhebbers van dieren en natuur is een bezoek aan De Apenheul een absolute aanrader, waar apen vrij rondlopen en bezoekers alles te weten kunnen komen over de aap. Julianatoren is dan weer dé plek voor gezinnen met jonge kinderen, met een ruim aanbod aan attracties en shows gericht op de allerkleinsten.

Wie op zoek is naar historie en cultuur zijn plaatsen als Doetinchem, Vorden en Doesburg een echte aanrader. Deze plaatsen staan bol van gezelligheid en sfeervolle restaurants en terrassen. Met zoveel diversiteit en mogelijkheden is de Achterhoek een regio die voor iedereen wel iets leuks in huis heeft. En het makkelijke is dat alle uitjes dichtbij jouw huisje met jacuzzi zijn!