Huisje met jacuzzi Veluwe

Een oase van rust & gastvrijheid, daar staat Jacuzzihuisjes voor. Met een huisje met jacuzzi dichtbij de Veluwe en in de Achterhoek staat garant voor een ontspannen tijd. Ontsnap bijvoorbeeld aan de drukte van de Randstad en kom onthaasten midden in de natuur. Zo is Nationaal Park Veluwezoom slechts 25 minuten rijden. Lees snel verder om meer te weten te komen over Jacuzzihuisjes en onze luxe huisjes.

Luxe huisje met jacuzzi dichtbij de Veluwe

Geniet van een heerlijk verblijf in een luxe huisje met jacuzzi dichtbij de Veluwe. Naast een jacuzzi hebben onze huisjes nog veel meer. Zo kan je ook relaxen in onder andere een sauna. Maar dat is nog niet alles, want in onze huisjes heb je naast een jacuzzi ook nog:

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers (1 boven en 1 beneden) met Duo-Whirlpool, luxe inloopdouche en Finse sauna
  • Open keuken
  • Ruime woonkamer met gashaard en televisie
  • Vloerverwarming in de keuken en woonkamer
  • Ruim terras met onder andere een veranda en, uiteraard, de jacuzzi

Wat maakt jouw huisje met jacuzzi zo bijzonder?

Deze vraag is eenvoudig te beantwoorden. Jouw huisje met jacuzzi dichtbij de Veluwe is zo bijzonder, omdat je een schitterend uitzicht hebt over het Achterhoekse platteland. Al kijkend naar de prachtige weilanden kom je helemaal tot rust van de drukte die het dagelijkse leven met zich meebrengt. Daarnaast staat de buitenjacuzzi het hele jaar, 24 uur per dag, voor je klaar. Voor jouw aankomst zorgen wij ervoor dat het water helemaal schoon is en de temperatuur van de jacuzzi maximaal 40 graden is. Zo kan je direct beginnen met ontspannen.

Relaxen in een jacuzzi is ontzettend goed voor je lichaam

Goed voor je gezond, dat is wat dobberen in een jacuzzi is. Het stimuleert je bloedsomloop, wat weer goed is voor je zuurstof en voedingsstoffen. Daarnaast ervaar je minder na het relaxen in de jacuzzi minder stress, waardoor kleine lichamelijke klachten afnemen waardoor je ook weer beter slaapt. Heerlijk badderen in een jacuzzi is dus op vele manier een gezonde manier om te ontspannen.