Maak kennis met ons!

Over ons

Wij zijn Herbert en Jolanda. Samen met onze twee kinderen hebben wij een kleinschalige boerderij. Herbert is op de boerderij geboren en getogen. Er zijn melkkoeien, enkele schapen en wat scharrelkippen. Konijntjes, katten en pasgeboren kalfjes leven hier ook en vinden het fijn om geaaid te worden.

Je ziet ze grazen vanuit je hangmat of jacuzzi®. Elke levensfase van de koeien is hier te zien. Leuk om te weten is dat wij de koeien zwangerschapsverlof geven en dat we een geboorte whatsappgroep hebben, zo kun je live de geboorte van een kalfje meemaken. De kalfjes die hier op de boerderij geboren worden, blijven hun hele leven op de boerderij. 

Wij vertellen je hieronder graag iets over de boerderij en waarom we met de jacuzzihuisjes Weidebosch zijn begonnen.

De geschiedenis van onze boerderij gaat terug naar 1596. Toen werd de boerderij, die toen Nijenhaove heette, gebouwd. In die tijd was er nog een plicht om een roggebrood te leveren op de Zelhemmer Brink. Wij zijn de 9e generatie die hier werken en leven. 

De geschiedenis van de boerderij en de omgeving verkennen?

Ontdek de omgeving

Vakantiehuis gelderland

Waarom Jacuzzihuisjes Weidebosch?

In 2005 bouwden wij de huisjes Korenbloem en Klaproos. Omdat we nog meer mensen willen laten genieten, kwamen de huisjes Jasmijn en Lavendel er in 2011 bij.

We vinden het erg leuk om onze gasten te vertellen over het boerenleven. Écht bewust te maken waar de melk vandaan komt. We zijn trots op de Achterhoek en we willen onze gasten de rust en ruimte van de omgeving laten ervaren.

Gasten uit de Randstad vertellen ons regelmatig dat het daar altijd licht is en alles maar door raast. Hier in de Achterhoek zie je sterren als je omhoog kijkt. Je ruikt de frisse lucht van gras en ervaart wat echt donker is. Wij zijn blij als we zien dat mensen hier echt even helemaal eruit zijn, opladen en plezier hebben. En dit horen we ook van onze gasten terug.

Stel je eens voor dat je kijkt naar de sterrenhemel, naar de opkomende zon. En dat je helemaal ontspant. 

Hier kun je echt onthaasten en genieten van de rust, vogels die fluiten en het fantastische vrije coulissen landschap.

Wij vullen jouw jacuzzi met vers, warm, bruisend, masserend water. Het grote voordeel van onze buiten jacuzzi’s is dat ze 24 uur per dag op een zalige temperatuur tot je beschikking staan, helemaal privé.

We putten veel voldoening uit het feit dat gasten weer de rust terug krijgen, en weer opgeladen naar huis gaan. 

Kom jij genieten?

Jasmijn

Jasmijn

Beleef een luxe vakantie in het jacuzzihuisje Jasmijn. Geniet van de jacuzzi®, finse sauna en natuurlijk het prachtige privé terras.

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
Lavendel

Lavendel

Geniet van een heerlijk verblijf in een luxe wellness huisje. Ervaar het mooie uitzicht vanuit de jacuzzi®.

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
Klaproos

Klaproos

Je kunt heerlijk vertoeven in de sfeervolle buitenjacuzzi® onder het prieeltje. Breng uren door in de jacuzzi met een prachtig weids uitzicht.

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
Korenbloem

Korenbloem

Ontspan tijdens jouw vakantie in de Finse sauna met sterrenhemel of neem plaats in de mooie buitenjacuzzi®. De vakantie begint in de Korenbloem!

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers