Vakantiehuis Achterhoek

Vakantiehuis in Achterhoek met koeien

Toe aan een heerlijke vakantie, maar wil je echt een keer iets anders? Kom dan naar jacuzzihuisjes Weidebosch. Bij ons kun je luxueus ontspannen in de Achterhoek. Alle vakantiehuizen zijn in de buurt van onze boerderij. Je mag altijd een kijkje komen nemen. Op onze boerderij hebben we melkkoeien en daarnaast is er nog veel meer te zien. Speciaal voor onze gasten bieden we een complete rondleiding en misschien wil je zelfs wel even een koe aaien! Voor een vakantiehuis in Achterhoek moet je dus zeker bij jacuzzihuisjes Weidebosch wezen.  

Over Jacuzzihuisjes Weidebosch

Weidebosch heeft vier sfeervolle, wellness vakantiehuisjes. Onze vakantiehuizen zijn ingericht voor zes personen en u heeft altijd privacy. Het is gelegen in het buitengebied van Zelhem (Achterhoek). Doordat de woningen vrij zijn gelegen heb je alle ruimte om u heen en dat is natuurlijk echt een heerlijk gevoel: de natuur, de vrijheid en echt even alleen maar relaxen. Het is dichtbij onze boerderij en geheel tussen de weilanden, waar de koeien, pony’s en schapen grazen. En wil je even relaxen? Dan kun je gebruikmaken van je eigen jacuzzi. Geniet van de rust en van de natuur!

Onze vakantiehuizen

Landelijk, wellness, sfeervol en compleet… dat zijn onze kenmerken. Daar kun je dan ook altijd op rekenen. We hebben vier luxueuze, sfeervolle vakantiehuizen, namelijk:

Alle vakantiehuizen zijn ingericht voor zes personen en bestaan uit een moderne keuken voorzien van alle benodigdheden, zoals een vaatwasser en een combimagnetron. De vakantiehuizen hebben een sfeervolle woonkamer en uiteraard een schitterend uitzicht over de weilanden. Wil je eventjes buiten zitten op het terras? Je zit privacyvol, verwarmd en beschut.

Vakantiehuis met jacuzzi en uitzicht op de koeien

Je kiest voor jacuzzihuisjes Weidebosch, omdat je bij ons kunt rekenen op volledige privacy, rust en ontspanning. Je hebt een eigen privé sauna én buiten jacuzzi die gevuld is met heerlijk bruisend, warm water. Het is vlakbij het dorpje Zelhem.

  • Volop fiets- en wandelroutes;
  • Zeer kindvriendelijk;
  • Genieten van het boerenleven;
  • Voor jong en oud;
  • Gratis Wi-Fi.

Reserveer direct een mooi vakantiehuis in de Achterhoek!

Wil je ook een vakantiehuis in Achterhoek reserveren? Kom dan naar jacuzzihuisjes Weidebosch. Ideaal voor een weekendje, midweek of week! Er is altijd wel wat te beleven. Bovendien kun je bij ons ook een boerenontbijt boeken. Wil je meer informatie of reserveren? Neem dan contact op.