Mooi vakantiehuis in Gelderland

Vakantiehuis Gelderland

Bent u vakantieplannen aan het maken? Ook al is het maar een weekend of een midweek… het is belangrijk dat u kiest voor iets waar u zich volledig kunt ontspannen. Het is fijn dat u zich dan volledig kunt ontspannen en dat u eventjes helemaal niets hoeft te doen. Zoekt u een vakantiehuis in Gelderland? Een plek voor een heerlijke vakantie? Kom dan naar Weidebosch. Bij ons kunt u terecht voor een vakantiehuis midden in de weilanden, tussen de grazende pony’s, koeien en schapen. Wanneer u bij ons verblijft kunt u ook gebruikmaken van een complete tour op onze boerderij, die wij onze gasten maar al te graag geven. Er is namelijk maar al te veel te zien en te beleven bij ons! Heeft u daar geen behoefte aan? Dan kunt u zich altijd gewoon terugtrekken. In en om uw vakantiehuisje heen heeft u bij ons namelijk volledige privacy.

Over ons: Weidebosch

Zoals u zojuist heeft kunnen lezen hebben wij vakantiehuisjes middenin de natuur. U bevindt zich dus letterlijk in het groen: een oase van rust. Wilt u er wel even op uit gaan? Dan kunt u altijd even naar het dorpje Zelhem lopen of fietsen. Daarnaast is er nog veel meer te beleven in de omgeving van Weidebosch. We hebben vier verschillende huisjes: Korenbloem, Klaproos, Jasmijn en Lavendel. Bij al onze huisjes kunt u terecht met zes personen en bent u van alle gemakken voorzien. De vakantiehuisjes zijn dichtbij onze boerderij, dus u kunt altijd een kijkje komen nemen. Dat vinden we maar al te leuk. Even ontspannen en lekker niets doen? Maak dan gebruik van uw eigen jacuzzi!

Van alle gemakken voorzien

Bij ons bent u inderdaad van alle gemakken voorzien: een moderne keuken met vaatwasser, combimagnetron en daarnaast een stoomdouchecabine en nog veel meer. We vinden het belangrijk dat ieder vakantiehuisje er gezellig uit ziet en daar kunt u dan ook op rekenen. En, daarnaast heeft u altijd een prachtig uitzicht over de weilanden.

Onze voordelen?

Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit, service, rust en privacy. Het is uw vakantie en daarom moet het allemaal voldoen aan uw wensen. Wilt u de omgeving gaan bekijken? Binnen no-time bent u in het dorpje Zelhem. Bij Weidebosch kunt te allen tijde rekenen op uw privacy en rust. Het is bovendien uw vakantie, dus het moet wel rustgevend voor u zijn. Met uw eigen sauna en jacuzzi bijvoorbeeld! Daarnaast profiteert u bij ons altijd van de onderstaande voordelen:

  • Volop fiets- en wandelroutes;
  • Zeer kindvriendelijk;
  • Genieten van het boerenleven;
  • Voor jong en oud;
  • Een leuke binnenplaats met allerlei activiteiten;
  • Altijd gratis Wi-Fi.

Reserveer direct!

Een vakantiehuis in Gelderland? Kies dan voor Weidebosch en geniet van uw vakantie! Of dit nou een midweek, week of weekend is: u kunt altijd bij ons terecht. Meer informatie of reserveren? Neem direct contact op.